Tre nya bloggar i vårt flöde

Kategorier StockBlogs.se

Vi har äran att presentera tre nya bloggar på StockBlogs.se:

Fermentum vitae

Fermentum vitae, aka Sofokles är ingen nykomling i aktiebloggarvärlden. Han skriver att han är en ”average joe” som varken är utbildad ekonom eller har några högskoleutbildningar som rör investeringar. Sofokles är i 30-årsåldern och har ett starkt intresse för investeringar, vilket verkligen märks. Inläggen är ofta ambitiösa och djuplodande, med en filosofisk ”touch”. Det uttalade målet är att vid 40 års ålder kunna finansiera 50% av levernet med aktier/utdelningar. Se de senaste inläggen från Fermentum vitae på StockBlogs.se eller läs direkt på hans blogg på fermentumvitae.blogspot.se.

Dividend500

En heltidsarbetande småbarnspappa som jobbar i den offentliga sektorn men han ”försöker ändå spara 400 – 500 € per månad”. Denne utdelningsbloggare räknar med att genom systematiskt sparande/investerande ha uppnått ett depåvärde på 1,7 miljoner kronor om tio år. Målet är en utdelning på ca 5000 kronor eller 500 euro per månad. Se Dividend500:s blogginlägg på StockBlogs.se eller läs direkt på hans blogg på dividend500.blogspot.se.

mot6miljoner.se

En aktiebloggare som har som utgångspunkt att förvalta ett arv från sin mor. Bloggen påbörjades i augusti 2015 med ett startkapital på 190 000 kr. Målet är sex miljoner på tio år (”ekonomisk frihet”). Fokus är på utdelningsaktier men bloggförfattaren håller dörren öppen för att allokera en liten del av kapitalet för högriskinvesteringar. Läs bloggen på mot6miljoner.se.

Vi önskar er lycka till med era mål och fortsätter att följa er dagligen!

Vi fortsätter att söka efter intressanta aktiebloggar

Ingen av dessa bloggar är ny i sig men de är nya på StockBlogs. Som ni vet har vi ju som ambition att samla Sveriges alla läsvärda aktiebloggar och ekonomibloggar på ett ställe. Det innebär dock inte att vi automatiskt lägger till alla bloggar vi kan komma över utan det är en fullständigt manuell procedur. Vi söker ständigt efter nya bloggar att lägga till och tar också gärna emot förslag. Totalt finns här nu 74 aktie- och ekonomibloggar samlade.

Aktiebloggar på StockBlogs

Lämna en kommentar