Annonspolicy

StockBlogs.se finansieras helt och hållet med intäkter från annonser. Vi försöker hålla mängden annonser på en rimlig nivå för att inte störa användarupplevelsen.

Merparten av den annonsering som sker på denna sajt är så kallad affiliatemarknadsföring. Det betyder att det finns länkar på sajten (annonslänkar) som leder till en annonsör. Om du köper en tjänst eller produkt från annonsören får StockBlogs.se en ersättning. Det kan vara en fast eller procentuell ersättning.

Du som besökare betalar inget extra ifall du köper en tjänst eller produkt efter att ha klickat på en annonslänk. Det kan till och med vara tvärtom eftersom vi då och då kan presentera erbjudanden som inte är tillgängliga på annat håll. Den ersättning som vi får kommer från annonsörens marknadsföringsbudget.

Vi använder flera så kallade affiliatenätverk för att kunna förmedla annonsering med hjälp av affiliatelänkar. Samtliga är mycket seriösa aktörer på den svenska marknaden. Merparten av våra samarbeten sker genom följande nätverk:

  • Adrecord
  • Adtraction
  • Adservice

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.