Vill Ha Allt - StockBlogs.se

Kategori: Vill Ha Allt

Fallfrukt?

Time People Group backar de första dagarna på börsen, så en dålig affär inledningsvis, men jag har inte sålt utan ligger kvar med förhoppning om uppgång.Toadman Interactive missade sin egna börsintroduktion och nytt datum för första handelsdag är satt till 13 december.Reflektioner?

Toadman Interactive AB

Jag fick tilldelat mig de antal jag tecknade i Toadman, så full pott för mig. Nu återstår att se hur marknaden bedömer bolaget när aktien börjar handlas.Någon mer som fick önskat antal?Första handelsdag för Time People Group verkar bli den 7 december, spännande.

Första söndagen

Första advent idag, Let There Be Light, och jag passar på att önska er alla en underbar dag!Myspys, ljus, vinter, december och för er som gillar att shoppa, skyltsöndagen.Hemmet är upplyst med diverse stakar, slingor och stjärnor, en mysig månad tycker jag.

GoldBlue AB

Fick full tilldelning i GoldBlue, tecknade mig för en post om 1000st  och fick idag besked om tilldelning.”GoldBlue´s affärsidé är att investera i, respektive driva företag via dotterbolag, verksamma inom spelmarknaden online, främst i Asien”Någon annan som tecknat och fått?

Julklappsinköp på svarta fredagen

Gjorde som många andra idag när det var Black Friday, lättade lite på plånboken. Shoppade loss för drygt 800:- hos Cdon.Några filmer till familjen, ett pc-spel till yngsta dottern, en deo till mig och en deo till frugan, runt halva priset samt gratis frakt, så en bra deal.Blev även några böcker med 10% rabatt och Läs mer

Time People Group

Det tog sin lilla tid, men idag var det klart. Det damp vid lunchtid ner ett meddelande om tilldelningen i Time People, och jag fick faktiskt full tilldelning trots att aktien blev runt 270% övertecknad.Runt 4 december är planen för notering och handel på NGM Nordic MTF.Hur gick det för er andra, fick du tilldelning?

Tilldelning i Time?

Har inte hört något om tilldelningen i Time People, missade att anteckna datum och nu hittar jag inte informationen.Någon annan som vet eller fått information om tilldelning?

Blått guld?

Sålde mitt innehav i Ripasso som jag köpte förra veckan, cashade in lite när tillfälle gavs, kommer nog köpa in mig igen om den faller tillbaks igen.Ett nytt bolag på väg till börsen, nästa IPO till drabbning är GoldBlue.”GoldBlue´s affärsidé är att investera i, respektive driva företag via dotterbolag, verksamma inom spelmarknaden online, främst i Läs mer

Ny IPO

Har tecknat mig för Toadman Interactive, ett bolag som pysslar med spelutveckling. En inte allt för vild gissning säger mig att det kommer bli svårt att få tilldelning, men får hoppas på lite tur.Tecknade mig för minsta antal om 400st.Någon annan som tecknat?

Raketer?

Har haft en trevlig utveckling på mina innehav, och så här på fredag, en halvtimme innan börsen tar helg så har nedanstående gått,Future Gaming, idag -6%, sedan köp + 37%Gaming Corps, idag 13%, sedan köp 43%Ripasso, idag 25%, sedan köp 22%Alla bolagen har spännande saker på gång, så riktigt skoj att ligga med, men allt är Läs mer